Nuk mund të Iki pa e përqafuar, Babai hu.mb be.tejën me ka.nce.rin 3 orë pasi u bë Baba


Mos u shq.et.ëso, çdo gjë do të shkojë mirë. Më vjen k.eq që po të lë vetëm, besomë do të jepja gjithçka për të kaluar disa kohë me ju të katërta, por udhëtimi im merr fund këtu. E di, Ariya do të rritet me fotografitë dhe videot tona, megjithatë dua ta shtrëngoj në kraharor përpara se të ndahemi përgjithmonë. Ju dua!’’ JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Nicola Kinloch nuk e kishte menduar që këto do të ishin fjalët e fundit, që do të dëgjonte nga bashkëshorti i saj Brett. Mbëmjen e 6 shkurtit ai do të transportohej me u.rgje.ncë në ‘’Milton Keynes Hospital’’, për të mos u kthyer kurrë më. Kishin katër vite që lu.fto.ni.n së bashku për të mp.osh.tur s.ëmu.ndj.en e 31-vjeçarit, e megjithatë ka.nc.er.i në tru ishte rishfaqur dhe tashmë nuk mund të bëhej më asgjë. Ndërkohë që burri britanik nga Linslade ishte në momentet e tij të fundit, 32 km larg spi.ta.li ku ishte shtruar, të gjithë prisnin Ariya-n. Nicole solli në jetë mëngjesin e 11 shkurtit vajzën e tyre të tretë. Rreth 1 orë pas lindjes natyrale, stafi mjekësor e ndihmoi të transferohej në spi.tal.in e të shoqit për t’i dhënë përshëndetjen e fundit.

‘’Jam e lumtur që Ariya erdhi në jetë pikërisht atë ditë, në të kundërt do të ishte shumë vonë. E mbështeta në kraharorin e tij për pak minuta dhe i lashë vetëm. Nuk mund t’i mbaja lotët, e shkuara dhe e ardhmja ishin para syve të mi dhe unë nuk mund të bëja agjë. Ai e donte jetën dhe bëri gjithçka për të na siguruar një të ardhme më të mirë. Tre orë pas lindjes së saj, Brett ndërroi jetë.”-rrëfen 34-vjeçarja e përlotur. Historia e saj ka emocionuar me mijëra njerëz në gjithë botën, të cilët i kanë dërguar mesazhe mbështjeje ngushëllimi mamasë së re. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT