Ndodh edhe kjo ne maqedoni: E pazakonte : Nusja dhe vjehrri ndeshen me vetura!


Me arritjen e dimrit shtohet rrëshqitshmëria e rrugëve dhe si pasojë shtohet numri i aksldenteve rrugore. Mirëpo një aksldent mjaft i pazakonshëm ka ndodhur në Bosnje, respektivisht në fshatin Srednja Çagjavica afër qytetit Bijelina. Në këtë aksldent me veturat e llojit Opel dhe Mazda janë përplasur vjehrri dhe reja e tij, respektivisht nusja e djalit. Në këtë aksldent lëndime të rënda ka pësuar vjehrri i cili ka drejtuar veturë Opel, kurse nusja me veturën mazda ka marë lëndime të lehta.Policia ka realizuar hetime lidhur me shkaqet që sollën deri te aksldenti.