Me vello dhe fustan të bardhë/ Nusja shtatzënë humb jetën para se të shkonte në…


Një nuse shtatzënë ka vd ek ur pak minuta përpara se të arrinte në altar, duke e lënë bashkëshortin të ve, vetëm me fëmijën e tyre të porsalindur që u soll në jetë me u r gje nc ë, me pr erj e ce za rian e.LEXO ME TEPER DUKE E HAP HAPSIREN REK LAMMUESE

Jessica Guedes, 30 vjeçe, nga Brazili ishte gjashtë muajshe shtatzënë dhe plotësisht e shëndetshme teksa nisi të ndihej k eq rrugës për në altarin ku do t’i thoshte po burrit që donte në një kishë në Sao Paolo. Fillimisht të afërmit menduan se mos kishte pr o bl em me a n k t hin, por e reja humbi ndjenjat sapo u nis drejt altarit dhe u shpall kli nik isht e vd ek ur. Mjekët mundën të mbanin në jetë foshnjën të sjellë në jetë përmes lindjes ce z ari an e. LEXO ME TEPER DUKE E HAP HAPSIREN REK LAMMUESE