HABlT nëna e 2 fëmìjëve: Jà dredh BURRlT që nga fejesa me të DASHURlN 20 vjet më të ri, por….


Kjo grua 29-vjeçare ka rrëfyer për “The Sun” historinë e saj të tradh.tisë me një të dashur. Ajo ka thënë se e tra.dhton burrin me të dashurin 20 vjet më të ri prej kohës sa ishte e fejuar. Më poshtë mund të lexoni rrëfimin e tij të plotë: JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Jam përpiqur që t’i jap fund lidhjes time afatgjatë, por kam pasur marrëdhënie seksuale me të dashurin tim. Unë jam e martuar dhe kam dy djem të vegjël, por gjendem në situatë kaotike. Burri im është një baba i mrekullueshëm dhe ne kemi qenë së bashku për tetë vjet. Unë jam 29 vjeçare, ndërsa ai është 30 vjeç. Ai nuk asnjë ide se unë jam duke pasur aferë seksuale me një mashkull tjetër, gjatë gjithë jetës sonë martesore. Jam larguar nga i dashuri im vetëm kur kam lindur dy djemtë e mi.

Të dashurin e kam takuar në një qendër tregtare, jo shumë kohë pasi isha fejuar me bashkëshortin tim. Ai erdhi dhe më pyeti për produktet dhe çmimet dhe të gjitha llojet e gjërave. Derisa unë qëndroja në këmbë me një kolege, ai ishte shumë i këndshëm dhe më tha se I vinte keq që më ka marrë kaq shumë kohë. Duke e hap re ak lamen me psohte ju keni mundesi te lexoni te plote lajmin.